Favorieten

Wie zijn wij ?

Het Auto Vrieze team

Van ons jongs af aan had Wilbert Vrieze maar één wens en dat was ooit zijn eigen bedrijf te starten. Na bijna tien jaar voor diverse bedrijven te hebben gewerkt waaronder veel autobedrijven begon bij Wilbert  steeds vaker het idee te komen dat het nu toch echt maar eens moest gebeuren.

Een eerlijke en vriendelijke manier van verkopen is iets wat binnen Auto Vrieze hoog in het vaandel staat, in de bijna 10 jaar ervaring is dat ook altijd zijn sterkste kracht geweest. Door het in- en verkopen van alle merken auto’s kunnen wij iedereen helpen. Omdat er geen dure panden staan proberen wij de kosten laag te houden, en zodoende met weinig marge veel auto’s te verkopen. Tevens zijn wij er van overtuigd dat een tevreden klant altijd een keer terug komt.

Neem gerust de tijd en kijk eens rustig rond op onze website.

Het team:

Wilbert Vrieze:  Wilbert is eigenaar en tevens het aanspreek punt van Auto Vrieze. Na ruim 10 jaar ervaring in de verkoop heeft Wilbert in 2020 de grote stap genomen om voor zichzelf te beginnen. Samen met zijn vader proberen ze Auto Vrieze iedere dag naar het hoogste niveau te tillen.Je kunt bij Wilbert terecht voor alle vragen.

Gerrit Vrieze:
In 2020 is Gerrit met zijn wel verdiende pensioen gegaan, op dat moment is Wilbert begonnen met Auto Vrieze. Gerrit is dan ook de perfecte aanvulling voor Auto Vrieze. Gerrit is met zijn ervaring en kennis de extra kracht die het bedrijf nodig heeft.
Gerrit is verantwoordelijk voor het ophalen en brengen van auto’s, schoonmaak van de auto’s en biedt algehele ondersteuning.